Skip to content

Administratiekantoor Goes

Fixed by Mariel

Zoekt u een administratiekantoor in Goes? Dan ga ik graag voor u aan de slag. Ik ben Mariëlla en ik ben eind 2020 met mijn onderneming begonnen. Ik besloot toen dat ik wilde ondernemen en heb een tijd lang nagedacht over waar mijn sterke punten lagen. Naasten brachten me uiteindelijk op het idee om een administratiekantoor in Goes te beginnen. Dat leek me een fantastisch idee en dus heb ik een VA-opleiding gevolgd. Ik heb hiervoor een lange tijd in loondienst gewerkt en beheers ook een aantal ICT-programma’s. Er kan alle taken binnen de administratieve dienstverlening bij u uit handen nemen.

De werkzaamheden van mijn administratiekantoor in Goes

Als ondernemer zit u er waarschijnlijk niet op te wachten om de administratie te verzorgen. Toch bent u als ondernemer veel bezig met dergelijke randzaken. Wilt u zich weer volledig op het ondernemen kunnen focussen? Dan kan ik vrijwel alle randzaken voor u oppakken. Ik kan met mijn administratiekantoor in Goes uw mailaccount beheren, de telefoon opnemen en kantoorartikelen bestellen wanneer deze nodig zijn. Daarnaast kunt u mij ook uw agenda laten beheren en ben ik ook bereid om bepaalde processen op kantoor te helpen stroomlijnen.

 

Naarmate u meer klanten krijgt, spendeert u vaak steeds meer taak aan randzaken. Kunt u zich voorstellen dat u totaal geen omkijken meer naar deze taken heeft? Wanneer u voor mijn administratiekantoor in Goes kiest kunt u dit echt allemaal loslaten! Zo kunt u zich focussen op hetgeen waar u sterk in bent. U kunt zich dus weer met de bedrijfsvoering bezighouden. Dit is ook goed voor de koers van uw bedrijf. Het is zonde van uw tijd als u bezig bent met bijzaken.

Administratiekantoor Goes

Mijn administratiekantoor in Goes is allesbehalve duur

Kiest u ervoor om in zee te gaan met mijn administratiekantoor in Goes? Dat hoeft niet veel te kosten. Ik hanteer namelijk zeer scherpe tarieven, zeker als u kijkt naar alle werkzaamheden die ik voor u kan oppakken. Ik ben bovendien zeer flexibel en kan eventueel in overleg ook gerelateerde werkzaamheden oppakken die niet op de website vermeld staan. Indien u andere werkzaamheden heeft die u graag wilt uitbesteden, kunt u dit dus ook altijd even laten weten. Mogelijk kan ik u ook op dit gebied ontzorgen.

Bent u benieuwd naar wat ik allemaal voor u kan betekenen? Neemt u dan contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek. Ik zie ernaar uit om kennis met u te maken!