Skip to content

Administratieve dienstverlening

Fixed by Mariel

Zoekt u naar een specialist in de administratieve dienstverlening? Dan ben ik u met mijn administratiekantoor in Zeeland graag van dienst! Ik ben Mariëlla en woon samen met mijn man en twee kinderen. Eind 2020, gedurende de coronacrisis, bedacht ik me dat ik wilde gaan ondernemen. Ik ben toen gaan brainstormen, maar uiteindelijk waren het naasten die met het idee kwamen om de opleiding tot Virtual Assistant te volgen. Dat past perfect bij mij en inmiddels heb ik mij gespecialiseerd in de administratieve dienstverlening! Ik heb hiervoor een lange tijd ervaring opgedaan in loondienst. Daarnaast weet ik ook hoe ik gebruik maak van diverse ICT-programma’s. Ik kan uw administratieve dienstverlening dan ook zeer zorgvuldig verzorgen.

Meer dan alleen administratieve dienstverlening

Als u ervoor kiest om met mij in zee te gaan, dan kan ik uw administratie bijhouden. Daarnaast kan ik ook leads opvolgen, telefoontjes aannemen en mails beantwoorden. In overleg kan ik ook een hoop andere werkzaamheden voor u oppakken. Zo kan ik bijvoorbeeld nieuwe kantoorartikelen als papier en potloden bestellen wanneer het op begint te raken. Daarnaast denk ik steeds goed met u mee. Heeft u andere bijzaken die u graag door een ander zou laten oppakken? Ik ben zeer flexibel en kan mogelijk ook deze zaken voor u verzorgen.

Administratieve dienstverlening
Administratiekantoor Goes

Spendeert u ook veel tijd aan randzaken?

Het is natuurlijk zonde als u als ondernemer veel tijd spendeert aan bijzaken. Toch zijn er ook veel randzaken die opgepakt moeten worden om het bedrijf draaiende te houden. Doordat ik deze taken voor u kan vervullen, heeft u hier geen omkijken meer naar. Dit scheelt u een hoop zorgen en bovendien bent u zo veel minder tijd kwijt aan bijzaken. Als ondernemer bent u waarschijnlijk goed in hele andere zaken. U kunt uw tijd veel nuttiger besteden als u de administratieve dienstverlening aan mij uitbesteedt.

 

Laat u uw administratieve dienstverlening aan mij over, dan hoeft u zeker niet duur uit te zijn. Kijkt u maar eens naar de scherpe tarieven die ik hanteer. Dat terwijl ik zeer veel taken bij u uit handen kan nemen.

Wilt u eens vrijblijvend kennismaken?

Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen op het gebied van de administratieve dienstverlening? Neemt u dan eens geheel vrijblijvend contact met mij op. Ik ga graag met u in gesprek om te bespreken hoe ik u kan ontzorgen. Ik zie uit naar een zeer prettige samenwerking!